ایناش

آشنایی با انواع کولرگازی

وبلاگ

۱۶ تیر ۱۴۰۱ 130 بازدید
ایناش
آشنایی با انواع کولرگازی

آشنایی با انواع کولرگازی

آشنایی با انواع کولرگازی، اگر قصد خرید کولر گازی دارید سعی کنید که در این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با انواع کولرهای گازی آشنا کنیم و همچنین اگر کولر گازی شما به مشکل خورده است و گرما طاقت فرسا موجب اذیت و آزار شما می شود ما در آخر این مقاله برای دسترسی راحت به سرویس کاران مجرب راه حل عالی نیز به شما پیشنهاد خواهیم کرد.

اما بهتراست قبل از توضیح درباره انواع کولرگازی با نحوه عملکرد آن بیشتر آشناشویم.

آشنایی با انواع کولرگازی

همانطور که خودتان می دانید کولرگازی یک خنک کننده بسیار قوی برای هوا بوده و تنها با روشن بودن آن در یک مدت کوتاه هوای فضا را بسیار مطبوع و دلنشین می کند.

جالب است بدانید که واژه کولر گازی به این معنا نیست که برای سرمایش از گاز شهری استفاده می کند خیر اینگونه نیست!

بلکه نام گذاری این کولر به این دلیل گازی است که سرمایش را به کمک یک گاز مخصوص که می تواند بارها به مایع و مجددا به گاز تبدیل شود انجام می دهد.

انواع کولرگازی از نظر ساختاری:

همه ی کولر گازی های موجود یک اساس کار دارند اما تفاوت آنها در ساختار فیزیکیشان می باشد.

کولر گازی ها به طور کلی به 3 دسته تقسیم می شوند: 1کولرگازی یک تکه. 2_کولرگازی دوتکه. 3_کولرگازی چندتکه

انواع کولر گازی یک تکه:

1_کولرگازی پنجره ای یا اتاقی:

این نوع کولر گازی ها معمولا در فضای کار و منازل کاربرد دارند.

2_کولرگازی پرتابل:

بیشتر کاربرد این نوع کولرگازی ها در فضاهای کوچک است مانند اتاقک ها  و ساختار این نوع کولر مشابه کولر پنجره ای می باشد با این تفاوت که بخاطر وزن کم قابل حمل می باشد.

_انواع کولرگازی دو تکه (اسپیلت):

اسپیلت ها از نوع کولرگازی های دو تکه محسوب می شوند و از دو تکه داخلی و خارجی تشکیل می شود و انواع اسپیلت را می توان شامل موارد زیر دانست.

1_اسپیلت دیواری:

این نوع کولر گازی به دلیل ظرافت و زیبایی خاصی که دارد که بر روی دیوار نصب می شود و ظرفیت های متنوعی را داراست و همچنین نکته جالب در این کولر ها اینورتر آن است که با بهینه مصرف کردن انرژی بهترین بازدهی را دارد.

2_اسپیلت کانالی:

با تعریف ساده می توان اسپیلت کانالی را اینگونه تعریف کرد که اسپیلت کانالی همان اسپیلت است با این تفاوت که در کولرگازی پنل داخلی به دیوار متصل می شود اما در داکت اسپیلت یونیت به صورت توکار و داخل سقف کاذب نصب می شود.

این نوع اسپیلت در مکان هایی که فضای کافی برای نصب پنل داخلی کولر ندارید می تواند گزینه مناسبی باشد.

3_اسپلیت ایستاده:

این نوع اسپیلت ظاهری مانند یخچال مرتفع دارد و بخاطر شکل خاصی که دارد به آن اسپیلت ایستاده می گویند.

این نوع اسپلیت ها بخاطر بزرگ بودن سایز و قوی تر بودنشان در ادارات،مساجد و سالن ها مورد استفاده قرار می گیرند.

4_اسپیلت سقفی زمینی:

اینگونه اسپیلت همانگونه که از نامش پیداست پنل داخلی آن هم به صورت خوابیده به سقف و کنار دیوار قابل نصب است.

5_اسپیلت کاستی:

این نوع اسپیلت ها معمولا کاربرد تجاری و اداری دارند و برای مکان هایی با سقف مرتفع مناسب هستند.

6_اسپیلت سقفی دیواری:

این نوع اسپیلت مشابه اسپلیت دیواری می باشد ولی بخاطر طراحی دریچه مکش آنها به صورت اریب، قابلیت نصب تا بالاترین حد ممکن به سقف را دارد.

_کولرگازی چندتکه:

اسپیلت های چند تکه یا مولتی پنل طبق اصول اسپیلت کار می کنند ولی در قدرت بیشتر و به نسبت ابعاد بزرگتر.

در این نوع از سیستم های تهویه یک یونیت خارجی به تعدادی یونیت داخلی متصل می شود که این یوینت های داخلی می توانند هرکدام از انواع کولرهای گازی باشند.

اگر بخواهیم به یکی از عیب های این نوع کولرگازی اشاره کنیم این است درصورت خاموش کردن یکی از یونیت های داخلی بقیه یونیت ها نیزخاموش می شوند ولی از نظر دمایی به طور یکسان کنترل می شوند.

شما عزیزان که کولر گازی دارید اما به هر دلیل سرمای دلخواه را به شما نمی دهد می توانید با مراجعه به افراد متخصص در این حوزه کولر خود را تعمیر کنید. شما می توانید برای راحت تر پیدا کردن این افراد بدون مراجعه حضوری به سایت و اپلیکیشن ایناش مراجعه نمایید.

شما می توانید با مراجعه به سایت و اپلیکیشن ایناش  در بخش نقشه اپلیکیشن با جستجو دسته بندی تاسیسات ، تمامی کسانی که در اطراف شما در حوزه تاسیسات فعالیت دارند را بیابید وخواسته خود را به آنها بگویید.

(جوینده در ایناش، یابنده است)

حال شما عزیزان که در حوزه تاسیسات فعالیت دارید می توانید با ثبت آگهی رایگان در سایت  اپلیکیشن ایناش  برای بهتر دیده شدن محصولات و خدمات خود قدم بردارید. امروزه بیشتر کسب و کار ها به اینترنت و فروش آنلاین روی آورده اند چرا که امروز برای بالا رفتن از پله های پیشرفت و ترقی باید با علم و فناوری هم قدم شد.

سایت و اپلیکیشن ایناش برای اینکه شما نیز بتوانید در فضای اینترنتی رقابت کنید صفحات اختصاصی به همراه اپ رایگان به شما عزیزان واگذار می کند تا بتوانید در صفحات اختصاصی خود محصولات و خدمات خود را به نمایش بگذارید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صفحات اختصاصی اینجا کلیک کنید.

پشتوانه کسب و کار شما، ایناش

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *