ایناش

راهنمای خرید آهن آلات

وبلاگ

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ 177 بازدید
ایناش

راهنمای خرید آهن آلات

راهنمای خرید آهن آلات، اگر که اطلاعات جامعی در ارتباط با خرید آهن آلات داشته باشید علاوه بر سازه ای با کیفیت می توانید هزینه های خود را تا حد زیادی کاهش دهید.

با توجه به ویژگی های مثبت آهن و فولاد از جمله مقاوم بودن و قابلیت بازیافت و دوام بالا امروزه در بیشتر صنایع از جمله انرژی ،ساخت و ساز و حمل و نقل استفاده می شود و طبق آمار و ارقام از سال 2017 باعث اشتغال 6.1میلیون نفر در دنیا شده است.

راهنمای خرید آهن آلات

1_راهنمای خرید میلگرد:

میلگرد از پرکاربردترین مقاطع فولادی در ساختمان سازی است.

قبل از خرید باید بدانید استاندارد های A1، A2،A3،A4 برای میلگرد به کار می روند و میلگرد A1 ساده بوده و کاربرد چندانی ندارند اما میلگرد های A2،A3،A4 به دلیل آجدار بودن در ساختمان سازی پرکاربرد هستند.

یکی از مهمترین نکات درخرید میلگرد توجه به وزن آن است در حال حاضر جدول اشتال مرجع وزن مقاطع فولادی محسوب می شود و شما باید دقت کنید وزن میلگرد با بازه تعیین شده در جدول اشتال مطابقت داشته باشد.برای این کار باید محاسبه وزن میلگرد را به درستی انجام دهید که با داشتن باسکول و تعداد میلگرد ها ،کار چندان سختی نیست.

2_راهنمای خرید تیر آهن:

راهنمای خرید تیر آهن را می توان یکی از نیاز های اصلی مهندسان عمران دانست.

اغلب تیر آهن ها به عنوان تیر یا ستون در ساختمان به کار می روند و وظیفه تحمل بار وارده ساختمان و انتقال بار به سایر اعضا را دارند در حال حاضر 4 نوع تیر آهنIPE،IPB،INP و لانه زنبوریCNP در ایران موجود هستند.که هر یک کاربرد خاصی دارند.

IPE: ساخت خرپا و ستون.

IPB:ساخت ستون.

INP: ساختمان سازی،پل سازی،اسکله سازی و سدسازی.

CNP:ساخت سقف،پارکینگ،راه پله،پل سازی و طراحی قاب های خمشی.

قیمت تیر آهن به عوامل مختلفی از جمله کیفیت و ابعاد و نوع آن بستگی دارد اما عامل دیگری که در انتخاب تیر آهن از اهمیت ویژه ای برخوردار است برند تیر آهن است.اینکه چه کارخانه ای تیر آهن را تولید کند می تواند در کیفیت و قیمت تیر آهن تاثیر گذار باشد.

3_راهنمای خرید پروفیل:

داشتن چک لیست در خرید مقاطع فولادی از جمله پروفیل می تواند بسیار راهگشا باشد در واقع این چک لیست نکاتی را به شما گوشزد می کند که باید قبل از خرید آنها را در نظر بگیرید.

اولین نکته ای که در خرید پروفیل باید به آن توجه کنید طبقه بندی پروفیل و کاربردآن است پروفیل ها مقاطع فولادی هستند که عموما از ورق های فولادی تشکیل شده اند از نظر ظاهری به 2 دسته باز و بسته تقسیم می شود پروفیل ناودانی،ونبشی از جمله پروفیل های باز و انواع قوطی جزء پروفیل های بسته به حساب می آیند.

قوطی و پروفیل از نظر وزنی به 2 دسته پروفیل سبک و سنگین تقسیم می شوند پروفیل های سبک از ورق های روغنی تشکیل می شود وبیشتر در خودروسازی ،لوازم خانگی، ساخت کانتینرو مبلمان سازی به کار می روند. و پروفیل های ساختمانی و صنعتی جزء پروفیل های سنگین به شمار می روند که از ورق هایی با ضخامت بالاتر تولید شده و برای شاسی های ماشین های سنگین و ستون های درب و پنجره استفاده می شوند.

شما سازندگان عزیز برای تکمیل پروژه های ساختمانی خود به انواع تیر آهن و پروفیل نیاز دارید اما پیدا کردن تیر آهن مرغوب سختی های خود را دارد و باید به کارخانه های مختلف مراجعه کنید.

یکی از سایت هایی که می تواند در امر پیدا کردن آهن آلات مورد نظر به شما کمک کند سایت و اپلیکیشن ایناش است.

همچنین شما که به دنبال آهن آلات هستید، می توانید با نصب اپلیکیشن ایناش و یا مراجعه به سایت ایناش در قسمت نقشه اپلیکیشن با جستجو دسته بندی آهن آلات تمامی کسانی که در اطراف شما در حوزه آهن آلات فعالیت دارند را بیابید و به راحتی به نزدیکترین و بهترین گزینه مورد نظر دست یابید و هزینه حمل ونقل آهن آلات را به حداقل ممکن برسانید.

هر چیز که در جستن آنی، ایناش

شما عزیزان که در حوزه آهن آلات فعالیت دارید می توانید با مراجعه به سایت و اپلیکیشن ایناش با ثبت آگهی رایگان محصولات و خدمات خود را به دیگران معرفی نمایید.

سایت و اپلیکیشن ایناش برای اینکه شما بتوانید سریعتر و بهتر در فضای اینترنتی و مجازی از کسب و کار خود تبلیغ نمایید مبادرت به واگذاری صفحات اختصاصی به همراه اپ رایگان می نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صفحات اختصاصی اینجا کلیک کنید.

آنکه حامی کسب و کار شماست، ایناش

 

 

 

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *