ایناش

انواع دریل

وبلاگ

۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ 200 بازدید
ایناش
انواع دریل

انواع دریل

انواع دریل، دریل ابزاری دستی یا الکتریکی برای سوراخ کردن سطوح استفاده می شود دریل را با توجه به قدرت و مته مناسب،می توان برای سوراخ کردن چوب،فلز و بتن به کاربرد.

با پیشرفت ابزارها امروزه نه تنها برای سوراخ کاری بلکه با اضافه کردن قطعاتی می توان امکاناتی مانندساییدن،گردبر،عمودبر و…..راهم به این دستگاه اضافه کرد،اگرچه بهتر است برای هرکاری از ابزار مناسب همان کار استفاده کرد اگر قصد خرید دریل دارید باید قبل از آن با معرفی انواع دریل هایی که در بازار وجود دارد آشنا شوید.

انواع دریل

اجزای تشکیل دهنده دریل:

_کلید روشن و خاموش

_کلید تنظیم سرعت چرخش

_کلید فعال و غیرفعال کردن حالت چکشی

_کلید قفل برای روشن نگه داشتن دریل

_کلید تعویض جهت چرخش

_عمیق سنج برای تنظیم پیمایش مته در سطح موردنظر

_سه نظام:این قطعه با قفل کردن مته در سر دریل،کمک می کند تا مته ثابت بماند. سه نظام به دو دسته تقسیم می شود:آچارخور و اتوماتیک.

_دسته نگهدارنده

_آرمیچر:

1_سیم:

سیم آرمیچر باید کاملا مسی  و قابلیت تحمل 160تا220 درجه را داشته باشد.

2_کالکتور:

این صنعت از آرمیچر که جزء اجزای بسیار مهم است باید دارای ضخامت بالا و آلیاژ مس باشد.

3_لاک

4_بالشتک:

سیم به کار رفته در آن باید مسی و تحمل حداقل دمای 180تا 220 درجه را داشته باشد بهتر است پوشش الکترولایزر داشته باشد.

5_ذغال:

ذغال اگر زیاد نرم باشد  زود تمام شود اگر سخت باشد به کالکتور آسیب می رساند و بهتر است بین بدنه دستگاه و ذغال یک عایق حرارتی قرار گیرد تا در اثر داغ شدن ذغال بدنه دستگاه براثر حرارت بالا آسیب نبیند.

6_گیر بکس:

علاوه برآلیاژ و میزان سختی آن نحوه CNC کاری و درگیر شدن اجزا گیربکس بسیار مهم است به گونه ای که به مرور بر اثر عدم درگیری مناسب یکدیگر می سایند.

7_گریس:

گریس باید تحمل دمای بالا و پایین را داشته باشد به عبارتی درگرما روان نشود و در سرما آنقدر سخت نشود که اجزا گیربکس را گریس کاری نکند.

پس از شناخت اجزای تشکیل دهنده دریل  و زمانی که نیاز به خرید دریل داریداحتمالا اولین تصمیم شما پیدا کردن برند های مختلف و بررسی قیمت های آن است و دریل ها با توجه به برندی که انتخاب می کنید و نوع کاربرد قیمت های متفاوتی دارند.دریل ها از قیمت300هزارتومان شروع و تا دریل های چند ده میلیونی موجود می باشد شما باید با توجه به نیاز خود دریل مناسب کار خود را تهیه کنید.

انواع دریل:

1_دریل پیچ گوشتی شارژی:

اولین و ساده ترین دریلی که در بازار وجود دارد همین نوع است این دریل ها کاربرد زیادی دارند اما بیشتر افراد از این محصول برای کارهای خانگی و سوراخ های ریز استفاده می کنند.

مزایا و معایب دریل پیچ گوشتی شارژی:

از مزایای این دریل می توان به حمل آسان و وزن سبک اشاره کرد و از معایب این دریل به ضعیف بودن مته آن و نا مناسب برای سطوح سفت و سخت مانند مصالح ساختمانی نسبت به دریل چکشی اشاره کرد.

2_دریل شارژی ضربه ای(چکشی):

این دریل همان دریل پیچ گوشتی شارژی است که حالت  ضربه ای هم دارد از این دریل ها برای شل و  سفت کردن پیچ ومهره ها و سفت کردن پیچ ها در سطوح سخت می توان استفاده کرد و نوع کارکرد این دریل به این صورت است که از مکانیزم ضربه و چرخش بهره می برد.

مزایا و معایب دریل شارژی ضربه ای:مزیت این دریل های این است که در عرض چند ثانیه می تواند پیچ های سفت را باز کندو نیاز به اعمال نیروی بیش از اندازه نیست و معایب این دریل این است که شارژی است و ممکن است در حین کار خاموش شود و همچنین نسبت به سایر دریل ها قیمت بالایی دارد.

3_دریل چکشی:

این نوع دریل یک محصول قدرتمند برای سوراخ کردن قطعات و سطوح سفت و سخت استفاده می شود این دریل عملا دو محصول را در خود جای داده  چکش و دریل معمولی که باهم ترکیب شدند و در این دریل قرار گرفته اند.

مزایا و معایب دریل چکشی:از مزیت های این دریل می توان به قدرت بالا و قابلیت استفاده برای انواع سطوح که دریل معمولی قادر به سوراخ کردن نیستند نام برد و همچنین سرعت چرخش در این دریل ها بالاست و از معایب این دریل می توان به سنگین بودن آن اشاره کرد که ممکن است در استفاده طولانی مدت باعث خستگی و یا کبودی دستان شما شود.

4_دریل بتن کن:

با توجه به نام این دریل می توان به کاربرد آن پی برد معمولا دریل کاری روی بتن سخت است و دریل باید قدرت بالایی داشته باشد تا بتواند سطح را سوراخ کند که دریل بتن کن این مشکل را حل کرده است.این نوع دریل های دارای عملکرد چکشی هستند که هنگام چرخیدن به مته ضربه وارد می کند و کمک می کند مته راحت تر در متریال هایی که تراکم بیشتری دارند حرکت کنند.

مزایا و معایب دریل بتن کن:

مزایای این دریل قدرت بالا ،قابلیت تخریب بتن  و سطوح بسیار مستحکم و قابلیت تخریب چکشی می باشد و از معایب این دریل می توان به کارایی این دریل در مقابل سایر دریل ها محدود تر است و همچنین دارای وزن وحجم بالاست که کار را با این دریل سخت می کند.

5_دریل برقی:

این نوع دریل ها جزء ابزارآلات برقی محسوب می شوند ومعمولا برای استفاده های طولانی مدت مورد استفاده قرار می گیرند همچنین این ابزارها دارای سیم هستند که یعنی هنگام کار به برق نیازدارند توان دریل با سیم با وات نشان  داده می شود و هرچه این عدد بالاتر باشد دریل برای استفاده در سطوح سخت مانند مصالح ساختمانی و دیوار مناسب تر است.

مزایا و معایب دریل برقی:از مزایای این دریل می توان به عدم نیاز به باتری و همچنین وزن مناسب آن اشاره کرد و می توان برای طولانی مدت از آن استفاده کرد و از معایب آن می توان به این مورد اشاره کرد که اگر نیاز به جابجایی دارید این دریل مناسب شما نمی باشد.

6_دریل ایستاده یا ستونی:

این دریل بیشتر درکارگاه ها و کارخانه های تولید محصولات استفاده می شود این نوع دریل ها ثابت هستند و قابلیت جابجایی ندارند بنابراین برای کار با این دریل لازم است که قطعه کار روی صفحه ثابت شده و عملیات مته کاری و سوراخ کاری از بالا روی قطعه کار انجام شود.

مزایا و معایب دریل ستونی:از مزایای دریل ستونی می توان به دقت سوراخ کاری در عمق و انجام عملیات بدون انحراف اشاره کرد و همچنین عدم جابجایی در این نوع دریل از مهمترین معایب این دریل به شمار می رود.

7_دریل بادی (پنوماتیک):

کارکرد این دریل به این صورت است که با هوای فشرده ای که توسط کمپرسور تولید می شود کار می کند از این دریل برای خطوط تولید ایستگاه های اسمبل استفاده می شود.

همچنین این دریل به برق نیاز ندارد بنابراین می توانید در محیط های گازی و محیط هایی که احتمال آتش سوزی وجود دارد با خیال راحت کار کنید.

مزایا و معایب دریل بادی:دریل بادی در مقایسه با انواع دریل برقی متفاوت است یعنی دارای اندازه کوچکتر و وزن سبک تر است و همچنین ایمنی بالاتر و دارای استهلاک کمتر می باشد.

8_دریل نمونه برداری:

این دریل دارای یک موتور سنگین است که روی یک قاب فلزی سوار شده است تا هنگام کار ثابت باشد برای شروع کار دستگاه با سرعت بالایی شروع به چرخش می کند تا هسته مواد بیرون آید نام دیگر این دریل، هسته گیری است و دارای عملکرد منحصر به فرد می باشد.

مزایا و معایب دریل نمونه برداری:

قدرت بسیار زیاد و ظاهری زیبا و داشتن عملکرد منحصر به فرد از جمله مزایای این دریل محسوب می شود و در مقابل وزن این دریل زیاد است و ممکن است دستتان دچار آسیب شود و همچنین محدود بودن کاربرد از جمله معایب این دریل می باشد.

شما با اجزای تشکیل دهنده دریل به همراه مزایا و معایب انواع دریل آشنا شدید.

شما که به دنبال دریل هستید باید به مغازه های مختلف در سطح شهر مراجعه کنید تا بتوانید دریل مدنظر خود را بیابید که مشکلات و سختی های خاص خود را دارد.

یکی از سایت هایی که می تواند به شما در امر پیدا کردن دریل مدنظرتان کمک کند سایت و اپلیکیشن ایناش است.

همچنین شما که به دنبال دریل هستید، می توانید با نصب اپلیکیشن ایناش و یا مراجعه به سایت ایناش در قسمت نقشه اپلیکیشن با جستجو دسته بندی ابزارآلات تمامی کسانی که در اطراف شما در حوزه فروش انواع ابزار آلات فعالیت دارند را بیابید و به راحتی به نزدیکترین و بهترین گزینه مورد نظر دست یابید.

هر چیز که در جستن آنی، ایناش

شما عزیزان که در حوزه ابزار آلات فعالیت دارید می توانید با مراجعه به سایت و اپلیکیشن ایناش با ثبت آگهی رایگان محصولات و خدمات خود  را به دیگران معرفی نمایید.

سایت و اپلیکیشن ایناش برای اینکه شما بتوانید سریعتر و بهتر در فضای اینترنتی و مجازی از کسب و کار خود تبلیغ نمایید مبادرت به واگذاری صفحات اختصاصی به همراه اپ رایگان می نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صفحات اختصاصی اینجا کلیک کنید.

 

آنکه حامی کسب و کار شماست، ایناش 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *