ایناش

وظایف معمار

وبلاگ

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ 298 بازدید
ایناش
وظایف معمار

وظایف معمار

وظایف معمار،بدون شک مهندسی معماری یکی از پرطرفدار ترین و مورد توجه ترین مشاغل در سراسر جهان است. معماران خبره در هر گوشه از تاریخ،آثاری فراموش نشدنی به یادگار گذاشته اند. آثار ذهن و دست یک معمار می تواند تا سالیان سال در ذهن ها بماند و هر گز فراموش نشود.

وظایف معمار

قبل از بررسی وظایف معمار بهتر است نگاه کلی به مفهوم معماری بیندازیم و بدانیم که معمار کیست.

معماری از قدیمی ترین و کهن ترین علوم جهان است خوب است بدانید معماری با تولد اولین نژاد های انسانی طلوع کرد چرا که هر انسانی در تمام طول زندگی خود،خواه یا ناخواه از حرفه معماری استفاده می کند. با وجود اینکه معماری  از هزاران سال پیش وجود داشته با گذشت زمان پیشرفت کرده است.

وظایف معمار:

تا به اینجا به چیستی موضوع معماری پرداختیم ودانستیم که معمار کسی است که با دانش و حرفه معماری بناهای گوناگونی را طراحی و خلق می کند.

یک مهندس معمار مانند هر مهندس دیگری باید از یک سری قوانین و مقررات تبعیت کند این قوانین مانند قانون بقا انسان است که بشر امروزی باید برای زندگی و زنده ماندن با سایر افراد تعامل داشته و از قوانین پیرامون تبعیت کند به همین منظور معمار نیز برای اینکه سازه ای خارق العاده طراحی کند باید از قوانین مربوطه پیروی لازم را داشته باشد.

در ادامه به برخی از وظایف یک معمار اشاره خواهیم کرد.

1_یافتن پروژه های جدید:

یکی از مهمترین وظایف یک معمار یافتن مشتریان ومخاطبان جدید یا به عبارتی بازاریابی کسب و کار خودش است.یافتن پروژه برای معماران تازه کار به مراتب سخت تر از معماران با تجربه است.اکثر مشتریان برای سپردن پروژه های خود به معماران از آنها درخواست نمونه کار می کنند با این کار مهارت معمار برای صاحب پروژه آشکار می شود.

بعد از نمونه کار نوبت به بازاریابی مهارتتان که در پایان منجر به بستن قرارداد و گرفتن پروژه می شود،می رسد.

برای بازاریابی کسب و کارتان چندین راه وجود دارد:

_تبلیغات رادیویی

_تبلیغات در فضای مجازی

_تبلیغات در مجلات و روزنامه ها

_طراحی سایت اختصاصی خودتان : که به این منظور می توانید به افراد کاربلد در تیم های طراحی سایت و اپلیکیشن مراجعه کنید. سایت مهر هشتم نیز یکی از سایت  هایی است که می تواند در زمینه طراحی سایت و اپلیکیشن به شما عزیزان کمک کند.

2_رفتار حرفه ای با مشتریان :

فکر کنید در بازاریابی و معرفی خود به مشتریانتان حرفه ای عمل کردید و اکنون نوبت به ایجاد ارتباط ورفع سوالات و ابهامات مشتریان رسیده است لازم به ذکر است که اگر این مرحله را به درستی به اتمام نرسانید و با مشتری خود حرفه ای رفتار نکنید تمامی زحمات  مراحل قبل نیز،هدر رفته است.

برای یادگیری رفتار حرفه ای نکات زیر را به خاطر بسپارید:

_کتاب های متعددی در زمینه جذب مشتری و رفتار صحیح با آنها مطالعه کنید.

_در سمینار های مربوط به حوزه کاریتان شرکت کنید.

_با صبر و حوصله به تمامی سوالات مشتریان پاسخ کامل دهید.

_سعی کنید با جدیت به سخنان مشتریان گوش کنید.

3_مدیریت پروژه ساخت و ساز:

مدیریت پروژه ساخت و ساز یکی دیگر از وظایف مهندس معمار می باشد. یک مهندس معمار باید از وضعیت ایمنی سازه و کارگران،آگاه باشد و برای تامین امنیت هرچه بیشتر کارکنان ساختمان،تلاش کند. به طور کلی می توانیم به موارد زیر تحت عنوان وظایف مدیر پروژه ساخت وساز،اشاره کنیم:

_مدیریت هزینه

_مدیریت زمان

_کنترل کیفیت

_تامین و مدیریت ایمنی

_مدیریت تیم پروژه

4_بازدید از محل پروژه:

بازدید از محل ساخت و ساز یا پروژه،از دیگر وظایف معمار است. با این کار شما از پیش رفتن صحیح کارها، اطمینان حاصل می کنید. بازدید از محل پروژه و کنترل ساخت سازه ،از پیش آمدن هر نتیجه نا مطلوبی جلوگیری می کند.

در زمان بازدید از محل پروژه،به نکات زیر توجه کنید:

_پیشروی طرح ساخت و ساز

_نظم کارگران در انجام وظایف،با این کار زمان ارائه  پروژه به کارفرما،مطلوب تر خواهد بود.

5_همکاری داشتن با سایر مهندسان پروژه:

قطعا کار هایی که به صورت تیمی و هماهنگی اعضا انجام می شود به مراتب با کیفیت تر از کار های بدون هماهنگی هستند برای ایجاد نظم و هماهنگی در پروژه ساخت وساز،خوب است که مهندس معمار با سایر مهندسان از جمله مهندسین برق،مکانیک و…..همکاری داشته باشد. با این کار کیفیت کار تیم شما،بالا خواهد رفت.

_طراحی،برنامه ریزی و گسترش:

طراحی،برنامه ریزی و گسترش از مهمترین وظایف معمار است.گاهی اوقات پیش می آید که از  معماران،درخواست ارائه پیش بینی های قبل از طراحی مانند اثرات زیست محیطی  یا تجزیه و تحلیل هزینه ها یا مطالعه کاربری زمین،شود. این نقشه و نقشه نهایی مانند یک راهنمای گام به گام برای کارفرما عمل می کند که به توصیف جزئیات ساختمان می پردازد.

6_ارائه خدمات و حفظ حقوق مشتری:

یکی از وظایف مهم معماران دیدار رو در رو با مشتری است. سعی کنید قبل از تهیه پیش نویس های برنامه،چندین بار با مخاطبان خود ملاقات کنید و از نیاز ،بودجه و برنامه آنها به طور کامل آگاه شوید.

همچنین معماران باید برای ساختمان های عمومی،از قوانین دسترسی معلولین به خوبی آگاه باشند. از آنجایی که این قوانین دائما در حال تغییر و گسترش است یک معمار می بایست دائما در حال مطالعه این مقررات باشد و دانش خود را بروز کند.

7_آشنایی کامل نسبت به کاربرد فناوری های مربوطه:

عصرجدید ، عصر دیجیتال است تمامی معماران حال حاضر از تکنولوژی ها و ابزار های متفاوتی در جهت طراحی بنا استفاده می کنند.

یک معمار وظیفه دارد دانش کار کردن با این ابزار ها را فرا بگیرد و با نحوه پیش نویسی به وسیله کامپیوتر،مدل سازی ساختمان و سایر فن آوری های مرتبط با آن آشنا باشد.

8_داشتن مدرک تحصیلی و دانشگاهی:

برای شروع کار تحت عنوان یک معمار ، ملزم به گرفتن مدرک معماری از یک آموزشگاه معتبر هستید.

معمار ها در برخی کشور ها مجبور به گرفتن مدرک دانشگاهی هستند که در ایران هم این موضوع صادق است.پیشنهاد می شود از طریق  دانشگاه تحصیلات خود را دنبال کنید.علاوه بر مدرک تحصیلی معماران می بایست سه سال تجربه کارآموزی داشته باشند.

9_نظارت بر کارکنان ساختمان:

از دیگر وظایف معماران نظارت بر فعالیت کارکنان ساختمان است.تنها یک بی نظمی در کار کنان،برای وارد کردن زیان های مختلف به پروژه کافی است .

مهمترین آسیبی که پروژه شما در اثر بی نظمی ،متوجه آن خواهد شد از دست رفتن زمان است پیشنهاد ما به شما این است که حتما روی فعالیت کارکنان ساختمان به درستی نظارت و کنترل داشته باشید.

10_حل مسائل کاری:

یکی از الزامات و وظایف کاری معمار توانایی حل مسئله است.

یک معمار حرفه ای هنگام رو به رو شدن با مشکلات به دنبال بهترین راه حل ممکن در جهت بهبود شرایط می گردد برای مثال اگر ایمن سازی پروژه در یکی از مراحل پروژه به خوبی انجام نگیرد.مهندس معمار راه حلی برای این مشکل به وجود می آورد.

مراحل حل مسئله در معماری عبارتند از:

_داشتن نگرش و تفکر مثبت نسبت به موضوع و مشکلات پیش آمده.

_تعریف کامل مسئله و توصیف آن

_تولید بهترین راه حل ممکن برای مشکل.

11_بستن قرار داد با پیمانکار پروژه:

خوب است بدانید قرار داد پیمانکاری ،شامل مواردی از قبیل موضوع پیمان،مبلغ قرارداد،مدت قرارداد و تاریخ فسخ قرارداد است.

بستن این قرار دادها با پیمان کار پروژه وظیفه معمار است.این کار مانند یک برنامه ریزی غیر قابل انکار،عمل می کند.

هنگام بستن قرارداد با پیمانکار پروژه به نکات زیر توجه کنید:

_مشخصات طرفین قرار داد باید حتما در قرار داد نوشته شود.

_حتما موضوع قرارداد در پیمان ذکر شود.

_تاریخ فسخ قرار داد باید در پیمان ذکر شود.

شما سازندگان گرامی برای تکمیل کردن پروژه ساختمانی خود به مهندس معمار نیاز دارید اما پیدا کردن مهندس  معمار حرفه ای  امری مشکل است.

یکی از سایت هایی که می تواند در امر پیدا کردن این افراد به شما کمک کند سایت و اپلیکیشن ایناش است.

همچنین شما که به دنبال مهندس  معمار هستید، می توانید با نصب اپلیکیشن ایناش و یا مراجعه به سایت ایناش در قسمت نقشه اپلیکیشن با جستجو دسته بندی معمار تمامی کسانی که در اطراف شما در حوزه معماری فعالیت دارند را بیابید و به راحتی به نزدیکترین و بهترین گزینه مورد نظر دست یابید.

هر چیز که در جستن آنی، ایناش

شما عزیزان که در حوزه معماری  فعالیت دارید می توانید با مراجعه به سایت و اپلیکیشن ایناش با ثبت آگهی رایگان محصولات و خدمات  خود  را به دیگران معرفی نمایید.

سایت و اپلیکیشن ایناش برای اینکه شما بتوانید سریعتر و بهتر در فضای اینترنتی و مجازی از کسب و کار خود تبلیغ نمایید مبادرت به واگذاری صفحات اختصاصی به همراه اپ رایگان می نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صفحات اختصاصی اینجا کلیک کنید.

آنکه حامی کسب و کار شماست، ایناش 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *